(Eind) evaluaties juni 2018

-goede zorgaandacht en ontspanning voor iedereen Op alle gebieden score een 10!
Fam. Dercks

-Annemarie kan op een innemende, natuurlijke en sepectvolle wijze wijze omgaan met de patienten. Annemarie heeft niet alleen oog voor de ouderen met een cognitieve stoornis, maar kan zich ook verplaatsen in de problemen van hun mantelzorgers. Zowel op individuele begeleiding als dagbesteding een 9!!
Tanja Vlot

-Ik ben erg tevreden over de zorg die jij Annemarie, mijn moeder en mij gedurende een jaar hebt gegeven. Heel fijn dat het laatste jaar voor moeder in haar eigen huis en omgeving zo is verlopen mede door jouw mooie betrokken, individuele zorg en geweldige kookkunst. Je voelde snel aan wat voor iemand mijn moeder is, waar haar belangstelling lag en waar ze behoefte aan had om over te spreken. Daardoor is een warme en betrokken relatie ontstaan waardoor er voor moeder een stabiele doorgaande lijn was. Ook voor mij was het heel fijn om met je samen te werken in de zorg voor moeder. Oog en oor voor het soms "eenzame" bestaan van mantelzorger. Veel tijd ook om per tel. of whatsapp te overleggen en zo gesteund te worden/ te voelen bij zoveel aspecten van de zorg.
Annemarie je verstaat de kunst om te luisteren, te reageren en te handelen en daarmee rust en vertrouwen te geven aan mij.
Annemarie Zorg en U heeft een bijzondere kwaliteit. Oog en hart voor de client en haar directe omgeving waardoor een gevoel van vertrouwen ontstaat en waardoor je je kwetsbare familie lid in vertrouwen over laat aan de zorg van een ander.
Score: 9+
Marijke Doorman

Lief team, omdat de zorg zo persoonlijk is geweest zijn wij alleen maar dankbaar. Ook de partner en familie wordt gezien.
-De persoonlijke interesses worden gezien, uitgevoerd en er is altijd een luisterend oor. Echt heel waardevol. Ik denk dat mama ook heel veel steun heeft gehad en daardoor ook graag kwam. Al had ze de situatie natuurlijk liever anders gezien.
-Duidelijke communicatie. Facturering helder en op tijd. Werken met PGB is een voordeeel voor ons geweest.
-Zorg en U is geen standaard zorg maar zorg op maat. De persoon wordt gezien om wie hij/zij is.
Score 9+
Dochter van Jan Timmer

Kleinschalige, vrolijke en fijne sfeervolle omgeving.
Score 9+|
Nell Schueler

Er wordt erg veel aandacht gegeven en de clienten worden gestimuleerd om met elkaar dingen te doen. Er is veel liefdevolle aandacht voor de clienten en partners.
Score 9
Joyce Ubbink

Het was altijd fantatsisch en ik heb dan ook geen verbeterpunten. Houding van de medewerkers was prima, bijna een 10. Ik heb het altijd (en nog) een geweldige organisatie gevonden onder leiding van Annemarie Hemmelder. Bijzonder hartelijk en warm aanbevolen. Een en al lof.
Thea van den Bosch, Beesterzwaag

De verslagen zijn top!
Voor Zorg en U kan ik me voorstellen dat er een punt komt waarbij het niet meer bij je thuis valt onder te brengen. Mocht je uitbreiden of een andere locatie zoeken, let er op dat het gemoedelijke, intieme karakter niet verloren gaat!! Ik geef Zorg en U een 9 (maar ik zou niet weten wat er mist om het een 10 te maken:)
Peter Vlot

Lieve Annemarie, dank voor je lieve zorgen voor onze moeder en je grote betrokkenheid. Je bent goud waar voor haar en voor ons!!! Familie Staal

Lieve Annemarie, ik zit foto's te kijken. Wat heeft Jan het leuk bij jou. Super wat een liefde geef je. Je bent een mooi mens. Je hebt zo'n groot hart voor iedereen. Vergeet niet aan jezelf te denken. Truus Timmer 

Dank je wel, Annemarie, voor het gedetailleerde verslag.  Ik was onder de indruk en vind het fijn er even op te reageren.Je hebt het met veel liefde en aandacht geschreven en ik zoek nog naar woorden van bewondering voor jullie aanpak,  die later misschien nog komen. Tot maandag, en nog eens bedankt,w i m      &      c l a a r t j e    b e r g e r  -  v a n  d e r  p u t t

Hoi Annemarie,  Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mijn ouders hebt gedaan. Meer dan dat…Ik heb er eigenlijk geen juiste woorden voor …Het feit dat mijn vader bij jou rust vond en werd gezien om wie hij is heeft hem ontzettend goed gedaan. Hij heeft ondanks dat hij wist dat het een stap achteruit was er wel altijd van genoten. Vooral van al het lekkers